Castelnuovo Scrivia

Marti a avut loc o alta etapa din challenge-ul „Bassa Valle Scrivia, o etapa plata, in lungime de 128 de kilometri, pe care cei 147 de ciclisti au parcurs-o cu o medie orara de 47.798 km/h.

Cursa nu a fost una dintre cele mai linistite, inca din primii kilometri incepand sa se atace din toate partile, insa eu aveam de gand sa incerc sa imi maresc avansul in clasamentul sprinterilor, iar apoi, un frumos final de etapa.

Dar ca de fiecare data calculele se schimba: sparg pe fata dupa 35 de kilometri, reintru la kilometrul 43, castig cel de-al doilea sprint, apoi incerc o evadare de unul singur. Am fost carat aproximativ 10 kilometri, cand mi-am dat seama ca este in zadar, fiindca ma tineau la maxim 20 de secunde. Ma opresc, si cand mai sunt 14 kilometri pana la sosire, roata de spate se blocheaza, astept masina(care avea numarul 15), iau bicicleta de rezerva (pe care in prealabil se plimbase cineva si imi lasase saua mai jos), reintru cand mai sunt 6 kilometri, si pilotat de Thierry Moret, ajung printre primele pozitii. Astept sprintul, iar in ultimii 200 de metri, cand dau sa coboare pe 11, nu coboara. 🙁

Locul 5 la final. Am marit avansul in clasamentul sprinterilor, am urcat pe locul 2 in clasamentul Piemontezilor, dar nu am castigat din cauza unor ghinioane…

Castigatorul a fost Niccolo Bonifazio, care are contract cu Lampre si care saptamana trecuta a terminat pe locul 11 „Trofeul Bernochi” castigat de Sasha Modolo.

Se vede cresterea de forma si sper ca in urmatoarele curse sa scap de ghinioane si sa reusesc sa inving!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.