Guazzora

Sambata in localitatea Guazzora, a avut loc cursa cu acelasi nume, care era a III-a etapa din challenge-ul „Bassa Valle Scrivia”. Inaintea acestei curse, chiar daca am lipsit la etapa a II-a, conduceam in clasamentul sprinterilor, fiind urmat de catre Andrei Voicu care era la egalitate de puncte cu mine.

Deoarece conditia mea fizica creste pe zi ce trece, si datorita faptului ca acest concurs se desfasura in apropierea sediului „Overall Cycling Team”, eram motivat si imi doream sa fac un rezultat foarte bun.

La start-ul cursei au foat prezenti 184 de sportivi care au parcurs cei 137 km cu o medie orara de 46,2 km/h. Inca din primii kilometri am intrat intr-o caratura de aproximativ 10 sportivi, care a durat 15 kilometri. Intre timp, din spate au venit aproximativ 20 de ciclisti, iar la momentul regruparii ne-am oprit cu totii. Am atacat din nou si din acel grup s-au desprins alti 4 sportivi cu care am parcurs mai bine de 40 de kilometri, in care am reusit sa castig si sprintul care mi-a consolidat sefia in clasamentul special. Am fost prinsi de pluton si la nici 2 kilometri a iesit din nou o evadare de 18, in care am fost prezent. Am mers impreuna pana la 19 kilometri unde am ajuns sa nu ne mai intelegem, deoarece cursa se juca intre noi, plutonul fiind oprit din cauza avansului. Au fost cateva tentative dupa care nu m-am dus, si la foarte scurt timp am vazut in fata 10 sportivi pe care nu am mai reusit sa ii prindem. Am terminat pe locul 11 invingand sprintul grupului meu, dar nu m-a multumit deoarece aveam asteptari mult mai mari.

In week-end-ul ce urmeaza voi participa la doua competitii internationale, premondiale, care au traseul si lungimea exact ca si Campionatele Mondiale de under 23!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.