Un simplu multumesc!

   De-a lungul anilor am dobandit rezultate importante in cariera mea de ciclist,dar si in viata personala. Aceste realizari nu ar fi putut fi posibile fara sprijinul catorva persoane speciale,persoane carora le-am aratat foarte putin recunostinta pentru tot ceea ce au facut pentru mine.

   In primul rand,doresc sa le multumesc parintilor mei Corina si Viorel Grosu,pentru ca mi-au dat viata si m-au introdus pas cu pas in tainele ciclismului,sustinandu-ma atunci cand mi-a fost mai greu si bucurandu-se alaturi de mine in momentele de stralucire.

  Multe multumiri le datorez Irinei si lui Ovidiu Burghelea,care desi au facut mari eforturi,mi-au dat sansa de a ajunge in Italia,si de a ma face remarcat si de a reusi sa ma afirm in acest sport.

  Multumesc iubitei mele Andreea Minciuna pentru ca imi este aproape si ma sustine din toate punctele de vedere,in orice circumstanta.Este una dintre putinele persoane care ma accepta cu toate nebuniile mele,si cei care fac ciclism,stiu ca fara putina nebunie nu reusesti sa faci peformanta.

  Va multumesc tuturor celor care ma sustineti si imi sunteti aproape,si promit sa lupt pentru a-mi indeplini visul!

One Reply to “Un simplu multumesc!”

  1. Cuvinte frumoase, daca am facut ceva pentru tine este pentru am crezut in posibilitatile tale iar recompensa am avut-o deja prin rezultatele tale. De acum incolo incepe adevarata ta cariera in ciclism si as putea spune ca incepe de la un nivel bun, egal sau chiar mai bun decat al multor italieni. Fructifica toate posibilitatile ce ti se ofera si nu-ti fie frica sa te confrunti cu nimeni. Nu cunosc un ciclist sa fi avut la aceasta varsta toate experientele tale (sosea,ciclocross,mtb, pista si mai ales kriterium). Acum trebuie insa sa te specializezi pe o disciplina si sa dai maximul. Sper sa ne emotionezi in curse adevarate facand saltul la categoria majora- pro. Fi sigur ca merita toate sacrificiile! Forza Grosu !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.