5 din 5…Dupa ce am invins toate cele 4 competii disputate in Romania,sambata dimineata am plecat sper Italia deoarece duminica trebuia sa fiu prezent la start-ul celei de-a Va etapa a Trofeului Michelin si a VIIIa etapa a Cupei Piemonte,cursa pe care am reusit sa o inving cursa la general si nu doar la categoria Under 23 si sa raman pentru inca o saptamana neinvins la ciclocross cu toate ca am trecut la categoria Under 23.
Pe data de 07.XI.2010 a avut loc la Bruino a Va etapa din Trofeul Michelin si a VIIIa etapa din Cupa Piemonte.Vremea a fost una urata cu ploaie si noroi,iar eu am fost foarte obosit dupa ce am ajuns la Torino ieri seara.

Start-ul a avut loc la ora 14.30 cu aproximativ 80 de participanti la start la toate categoriile,cursa a fost una de 50 minute+1 tur.Am luat start-ul destul de tare,dupa jumatate de tur ramanand doar 4 sportivi in fata,am stat mereu al II-lea timp de 3 ture,dupa care am plecat si am marit avansul fata de urmaritori in fiecare tur,cazand de 2 ori.

Traseul a fost unul mixt cu o zona de viteza pe iarba pe care erai mereu la maxim si o aIIa jumatate de traseu care a fost foarte tehnica.

Este prima victorie din acest sezon la ciclocross in Italia si se vede ca nu m-am impus la nationale doar cu noroc…Sper ca acesta sa fie inceputul victoriilor aici,si cu ajutorul Federatiei in acest an voi participa la toate etapele de Cupa Mondiala si la Giro d’Italia Ciclocross.

Tot de astazi incepand Ovidiu Burghelea antrenorul meu mi-a pus la dispozitie un ceas CycleOps-POWERTAP care iti masoara Wattajul si tot ceea ce trebuie pentru a facilita pregatire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.