Giro Ciclistico Pesca e Nettarina di Emilia Romagna

     In week-end-ul tocmai incheiat a avut loc al 18° Giro Ciclistico Pesca e Nettarina, care s-a derulat pe parcursul a 3 etape, una de catarere medie, una foarte grea si una plata.
     In prima etapa am incercat o caratura la inceput, apoi am decis sa stau in grup si sa punctez la etapa, dar din nefericire pe ultima catarare, la 6 km de final, cand eram ramasi in 30 de sportivi, am spart pe spate, iar din cauza ca grupul era rupt, am asteptat aproximativ 3′ masina pentru a primi o roata…
     Etapa a 2-a, a fost o etapa de munte pura, in care am atacat inca de la inceput si in care am reusit sa plec in evadare alaturi de alti 6 rutieri. La intrarea in Imola am cazut si am rupt pantoful stang, l-am schimbat in mers si am reusit sa castig sprintul intermediar si sa ma clasez pe  primul loc in clasamentul special rezervat sprinterilor. In varful celei de a 3-a catarari, etapa a fost oprita din cauza ninsorii.

     Ultima etapa si cea adaptata mie, mi-a adus tricoul de sprinter dupa ce am reusit sa inving un sprint si sa ma clasez pe locul secund la celelate doua; in timp ce la finalul cursei m-am clasat pe locul 8.

Un răspuns la „Giro Ciclistico Pesca e Nettarina di Emilia Romagna”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.