Etapa IX Trofeo MICHELIN
Azi 8.XII.2009,in orasul Rivoli (aceeasi locatie ca si in cursa Citta di Rivoli,doar ca un alt traseu) a avut loc etapa a IX din „Trofeo MICHELIN”.
Am luat startul la ora 14:30 la categoria etilte.Un start foarte puternic,cum se obisnuieste pe aici,am plecat al II-lea,jumatate de traseu am stat in spatele lui Dotta Flavio (campionul regional de elite) care in acest sezon nu a putut fi invins de nimeni,intr-un viraj la stanga in contrapanta reusesc sa ma strecor pe langa el si ajung pe prima pozitie.In fiecare viraj Flavio incerca sa ma depasasca,lucru care l-a reusit.In turul 3 in acelasi loc in care eram vizibil mai rapid ca el,atac si ii iau cam 50 m,urmeaza o portiune dreapta si apoi zona unde era obligatoriu sa descaleci.
Avand 8 ture de 2750 m,ma gandeam ca ma va tine la o mica distanta si ma va ataca pe final.In tutul 4 aveam 20 secunde de el si de acolo s-a facut 1 minut si 14 secunde.
Colegul meu de echipa Anghelache a abandonat din cauza unor probleme fizice iar Stancu a fost prins cu un tur de catre mine :D.
Am castigat cursa,si sunt primul care l-a invins pe Flavio in acest sezon :-bd…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.