Trofeul Lampre

Ieri, la Bernareggio a avut loc cea de-a 25-a editite a „Trofeului Lampre”. Atat start-ul cat  si sosirea au avut loc in fata sediului echipei Lampre, start-ul fiind dat de catre Roberto Ferrari, sprinterul echipei Lampre-Merida!

Concursul s-a desfasurat pe o lungime de 140 de kilometri, la start fiind prezenti 186 de ciclisti care au rulat cu o medie orara de 46,6 km/h. Cursa a fost plata, cu o diferenta de nivel de 700 de metri, dar vantul puternic si problemele mecanice au facut-o mai dificila.

Inca din primii kilometri s-a format o caratura de 4 ciclisti, care au mers la maxim 2 minute avans. Cu 50 de kilometri inainte de final mi s-a desfacut pinionul si am fost nevoit sa schimb roata (pentru a 5-a oara in acest an mi se desface pinionul Marchiso :D). La 7 kilometri am respins caratura si imediat si o cazatura in care, din fericire, nu am fost implicat. Ca de fiecare data am ramas singur si a trebuit sa ma strecor pentru a ramane bine pozitionat. La 3 kilometri inainte de sosire, existau 3 trenuri (Zalf, Trevigiani si Viris) care in ultimul kilometrul au devenit un lung sir… Am placat cam in pozitia a 15-a la declansarea sprintului, iar in final am terminat pe 4!

Senzatii bunepentru cursele viitoare si in special pentru 2014, cand voi fi si eu condus de un tren! 🙂

Un răspuns la „Trofeul Lampre”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.