Etapa XIV Trofeo Michelin

In localitatea Vauda pe data de 06.I.2010 a avut loc a XIV-a etapa din Trofeul Michelin,etapa la care a luat patre si „Banda Cerone” cum suntem numiti pe aici.
Am ajuns in Vauda unde era zapada si foarte frig,am facut o tura de traseu,traseu care trecea prin curtea unui om,prin garajul lui,in vita de vie…A fost un traseu frumos din punct de vedere tehnic,dar noroiul l-a facut foarte dificil.Am cazut intr-un viraj si m-am lovit la genuhi,genunchi care s-a umflat foarte tare apoi.
La start-ul competitiei a fost si Alessandro Gambino omul care ii pune probleme de fiecare data campionului italian Marco Aurelio Fontana.
Am plecat tare,un tur am fost primul apoi m-a prins Alessandro am mai mers jumatate de tur cu el dupa care nu am mai putut sa-i fac fata.Mi-am reintrat in ritmul meu si tot ceea ce am facut pana la final a fost sa pastrez diferenta intre mine si locul 3 lucru care mi-a reusit pana la final.Am mai urcat inca o data pe podium,pentru a V-a oara de cand sunt in Italia si sper sa fiu in forma maxima la sfarsitul lunii in Cehia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.