Eduard Grosu este noul campion judeţean la ciclocrossLa sfârşitul săptămânii trecute, Baza Sportivă Torpedo Zărneşti a găzduit Campionatul Judeţean de Ciclocross – Memorialul „Ioan Mogoş“.

În special datorită nivelului de pregătire foarte ridicat, Eduard Grosu (Centro Revisioni Cerone), care se antrenează în Italia, a ieşit învingător la seniori, în ciuda faptului că are vârsta junioratului.

Eduard a dominat autoritar cursa, chiar dacă a concurat împotriva campionului naţionale de elite, Daniel Anghelache (locul II) şi împotriva campionului naţional de la Under 23, Lucian Logigan (locul III).

Campion judeţean la juniori mari a devenit Ionut Sdraila, de la CS Torpedo Vectra Zărneşti, iar la juniori mici a învins Alexandru Buduroi (Olimpia Bucureşti).

Suzana Gyurka (CS Mureşul Târgu-Mureş) a câştigat competiţia dedicată fetelor, în timp ce Sergiu Ghete (Torpedo Vectra Zărneşti) a fost primul la juniori amatori.

Primul loc a fost ocupat, la seniori amatori, de Norbert Szentes (Masterski&Bike), iar Adrian Oncioiu (Zărneşti) a devenit campion judeţean la copii.
by MARIAN STOICA (Adevarul de Seara)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.