Corsa delle stelle cadenti

In apropierea orasului Biella, a avut loc „Cursa stelelor cazuta”, o cursa memoriala a fostelor glorii din Biella printre care si fostul meu antrenor Adriano Pella care a deceat in acest an. Cursa era grea, nu prea adaptata caracteristicilor mele, si nici a formei fizice in care ma aflu.

Cu toate ca traseul cuprindea o catarare de 6 km care trebuia parcursa in fiecare din cele 8 ture, am fost primul la atac si de aceasta data am si reusit! Timp de 3-4 kilometri nu scadeam sub 60 km/h si grupul era la o distanta de 100-150 metri in spate… Dupa 3-4 kilometri, din spate au mai iesit 2 sportivi, alaturi de care am facut un tur. Am castigat primul sprint intermediar si imediat dupa, din spate a venit un grup de 20 de ciclisti. Am castigat si cel de-al  doilea sprint, si pe al 3-lea, ca in final sa ma impun si in clasamentul general.

La jumatatea catararii din turul 7 am pierdut contactul cu primii, alaturi de alti 6 rutieri, am fost prinsi de pluton,in care mai ramasesera 30 din cei 194 prezenti la start, si am mers cu ei pana la final. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.